o nama

Afirmiramo zdrav način života

čuvajmo zdravlje zajedno

Osnovna djelatnost Belupa je proizvodnja i prodaja farmaceutskih pripravaka. Belupo ulaže veliku energiju, znanje i novac u aktivnosti koje afirmiraju zdrav način života.

Ključne vrijednosti

Povjerenje

potrošači prepoznaju kvalitetu naših proizvoda koji im pomažu u čuvanju zdravlja, dok zaposlenici i poslovni suradnici Belupo prepoznaju kao poželjnog poslodavca i pouzdanog poslovnog partnera.

Strast

zadovoljstvo zaposlenika i naših suradnika postižemo otvorenom komunikacijom i suradnjom. Stvaramo zdravu i poticajnu radnu klimu koja nam pomaže kod ostvarenja poslovnih ciljeva.

Zadovoljstvo

Komuniciramo sa svojim poslovnim partnerima, liječnicima i farmaceutima dajući znanstveno utemeljene istine o ispravnom i pravodobnom liječenju našim lijekovima. Komuniciramo sa svojim korisnicima bezreceptnih proizvoda kako bi što bolje savladali vještinu samoliječenja.

Kreativnost i Inovativnost

potičemo i vrednujemo individualna i grupna inovativna rješenja poslovnih izazova.

Izvrsnost

prepoznajemo važnost svih dionika u stvaranju vrijednosti kompanije. Naši zaposlenici, usmjereni ka izvrsnosti i kvaliteti, osiguravaju konkurentnost i na zahtjevnom farmaceutskom tržištu

00,0%

rast neto dobiti

2017./2018. godina

prisutnost na tržištu

Kompanija je strateški orijentirana na povećanje izvoza i razvoj novih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe zahtjevnog inozemnog tržišta, pa se u zemljama središnje i istočne Europe gdje ima vlastita predstavništva i tvrtke, razvija i raste.

00,0%

udio inozemnih tržišta u ukupnoj prodaji

kontakti

jučer, danas, sutra

Ususret naših pola stoljeća. Belupov prinos povijesti ljekarništva i farmaceutske industrije u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

saznaj više>