rad u Belupu

01

Belupo svoj uspjeh temelji na visokim standardima kvalitete koji se ogledaju i u našem načinu upravljanju ljudima- mi smo farmaceutska kompanija koja brine za ljude.

ljudski potencijali

Kvalitetno upravljanje ljudskim potencijalima u Belupu postižemo kroz partnerski odnos poslodavca i zaposlenih. Belupo kontinuirano nastoji najboljim kandidatima biti interesantan poslodavac. Stoga nastojimo zadovoljiti visoke standarde kvalitete u području upravljanja ljudskim resursima. Višegodišnji smo dobitnik certifikata Poslodavac Partner, a koji predstavlja metodologiju mjerenja uspješnosti u upravljanju ljudima. Svakodnevno razvijamo postojeće procedure i prakse upravljanja ljudskim potencijalima, a na taj način potvrđujemo svoju konkurentsku prednost i ističemo se kvalitetom postavljenih procesa. Belupov cilj je zapošljavanje motiviranih, sposobnih i obrazovanih stručnjaka koji teže trajnom osobnom i profesionalnom razvoju.

Među visokoobrazovanim stručnjacima čiji udio u kvalifikacijskoj strukturi tvrtke raste, a trenutno je iznad 35%, najviše je doktora medicine, magistara znanosti, stručnjaka srodnih prirodno-znanstvenih struka te diplomiranih ekonomista. Pri zapošljavanju važno nam je osigurati učinkovitost i transparentnost te pouzdan i kvalitetan proces selekcije. Stoga svi potencijalni kandidati za upražnjeno radno mjesto prolaze standardizirani selekcijski postupak koji, ovisno o zahtjevima radnog mjesta, uključuje psihologijsko testiranje, intervju, ali i testiranje znanja.

Rad u Belupu podrazumijeva rad u poticajnom radnom okruženju za motivirane, sposobne i obrazovane pojedince. Naši zaposlenici imaju mogućnost i obvezu stalnog i kontinuiranog razvoja i obrazovanja, a ulaganje u obrazovanje zaposlenih smatramo preduvjetom našeg uspjeha na tržištu. Znanje je snaga kojom se Belupo uspješno suočava sa svim izazovima poslovnog okruženja te ulaganje u znanje smatramo investicijom u razvoj poslovanja koja se višestruko vraća. Takav pristup ogleda se i u rezultatima istraživanja iskorištenosti intelektualnog kapitala u hrvatskim kompanijama koji Belupo, već nekoliko godina zaredom, svrstavaju među tvrtke s visokom efikasnošću stvaranja dodatne vrijednosti.

Svjesni smo odgovornosti koju imamo za stvaranje zdrave i poticajne radne klime koja stimulira vrhunske rezultate te stoga ulažemo znatne napore u razvijanje kompanijske kulture koja potiče okrenutost rezultatima, timski rad i suradnju, uvažavanje i predanost radu.

Potičemo internu komunikaciju u kompaniji te provodimo ispitivanje stavova zaposlenika, a na temelju istih donosimo plan aktivnosti koji za cilj ima poboljšanje klime. Ujedno, redovito analiziramo i pratimo podatke o fluktuaciji kako bismo na vrijeme reagirali i poduzeli aktivnosti zadržavanja talentiranih zaposlenika. Prema mišljenju naših zaposlenika nalazimo se među atraktivnim poslodavcima u Hrvatskoj. Promičemo i nagrađujemo pozitivnu kulturu i živimo vrijednosti naše kompanije. Stvaramo povjerenje u odnosima, usmjereni smo na zadovoljstvo potrošača i klijenata, prepoznajemo prilike za kreativnost i inovativnost. Naši zaposlenici nastoje postići izvrsnost u radu, te strastveno djeluju prema ostvarenju ciljeva.

naši zaposlenici

Prepoznajemo i cijenimo važnost ljudi, jer su naši zaposlenici nositelji svih aktivnosti i glavni faktor konkurentske prednosti na sve zahtjevnijem i sve većem tržištu na kojem poslujemo.

najbolji poslodavac

U Belupu njegujemo tradiciju sudjelovanja u istraživanjima stavova zaposlenih čiji je krajnji cilj povećanje učinkovitosti, produktivnosti, rasta i uspješnosti kompanije. Prvo takvo istraživanje provedeno je još 2002., a od 2007. redovito smo sudjelovali u Istraživanju o najboljim poslodavcima pod vodstvom tvrtke MojPosao. U takva istraživanja uključili smo se, uvjereni, da kao tvrtka imamo potencijal koji nas može svrstati među najbolje poslodavce. Na temelju mišljenja naših zaposlenika,među deset smo najboljih poslodavaca u Hrvatskoj. Najbolji rezultat postigli smo 2010. godine, kada smo zauzeli treće mjesto u kategoriji velikih poslodavaca.

rad u Belupu

Mnogo ulažemo u poboljšanje uvjeta rada, uspostavljanje sustava motiviranja, promicanje kompanijskih vrijednosti, razvoj kompetencija, razvoj i integraciju mladih osoba bez prethodnog radnog iskustva, sustav napredovanja i nagrađivanja, povećanje efikasnosti, kao i u niz drugih programa koji doprinose našoj izvrsnosti u upravljanju ljudskim potencijalima. Prema rezultatima istraživanja organizacijske klime i zadovoljstva radnika iz 2015. godine zaposlenici osjećaju prema Belupu naglašenu pripadnost i lojalnost te su ponosni na poslovni uspjeh Belupa.

Novosti iz karijera


zaposlenici

02

Rad u Belupu podrazumijeva rad u poticajnom radnom okruženju za motivirane, sposobne i obrazovane pojedince.

Zaposlenici o nama

Mirjam Brcko mr. pharm.

Karijere

„U svakodnevnom radu nastojim pravovremeno ostvariti postavljene ciljeve što nije moguće bez podrške vrijednih kolega iz tima.”

biografija>

dr.sc. Karmen Kos dipl. inž. kemije

Karijere

„Uvjerena sam da svojim zalaganjem i znanjem gradimo dobru kompaniju koja nam u današnja teška vremena daje sigurnost.“

biografija>

Igor Ceilinger dipl. ing. kemije

Karijere

„Smatram da je ključ uspjeha i napretka prvenstveno vlastiti trud, upornost i težnja što boljim rezultatima.“

biografija>

mr. sc. Tatjana Ajhler Đuretek dr. med.

Karijere

„Područje naših poslova je široko i svatko nađe neki svoj uži interes u kojem postaje bolji i samostalniji."

biografija>

zapošljavanje

03

Belupo zapošljava motivirane, sposobne i obrazovane stručnjake koji imaju sklonost trajnom osobnom i profesionalnom razvoju.

Kako zapošljavamo

zapošljavanje

Među visokoobrazovanim stručnjacima čiji udio u kvalifikacijskoj strukturi tvrtke raste najviše je doktora medicine, magistara znanosti, stručnjaka srodnih prirodno-znanstvenih struka te diplomiranih ekonomista.

Pri zapošljavanju važno nam je osigurati učinkovitost i transparentnost te pouzdan i kvalitetan proces selekcije. Stoga svi potencijalni kandidati za neko radno mjesto prolaze standardizirani selekcijski postupak koji, ovisno o zahtjevima radnog mjesta, uključuje psihologijsko testiranje, intervju i testiranje znanja.

Ukoliko Vas motivira profesionalna kvaliteta i izvrsnost, želja za vrhunskim postignućima, a ciljevima pristupate strasno, možda je upravo Belupo pravi odabir Vašeg radnog okruženja.

poslovno okruženje

Budući da je zadovoljstvo zaposlenih jedan od faktora koji direktno utječu na razinu motivacije zaposlenih, a samim time i na njihovu produktivnost, dobivanjem uvida u stavove zaposlenih preuzimamo i odgovornost za aktivno uključivanje u kreiranje uvjeta u kojima bi zadovoljstvo poslom bilo u porastu.

Znanje je snaga kojom se Belupo uspješno suočava sa svim izazovima poslovnog okruženja te ulaganje u znanje smatramo investicijom u razvoj poslovanja koja se višestruko vraća. Tim smo obrazovanih i predanih profesionalaca koji svojim entuzijazmom, željom za kvalitetom i izvrsnošću doprinosimo rastu Belupa sve ove godine.


otvoreni natječaji

04

Želite li se javiti na konkretan natječaj ili nam želite ostaviti svoje podatke kako biste bili uključeni u našu bazu potencijalnih kandidata?

Trenutno tražimo

KOORDINATOR REGISTRACIJSKE DOKUMENTACIJE I PROJEKATA (m/ž)

Mjesto rada 1 izvršitelj s mjestom rada u Zagrebu Rok prijave 27. rujna 2019.

Ključne odgovornosti ove pozicije podrazumijevaju sudjelovanje u projektima uvođenja novih lijekova u portfelj Belupa kroz pregled i ocjenu registracijske dokumentacije, pregovaranje, organizacija i koordinacija pregleda registracijskih dosjea, koordinacija internih i eksternih aktivnosti vezanih uz registraciju lijekova u RH i EU, procjena proizvođača djelatnih tvari i poluproizvoda. Ugovor o radu s odabranim kandidatom sklopit ćemo na određeno vrijeme.

što očekujemo

 • ima završen Farmaceutsko–biokemijski fakultet, Kemijsko-tehnološki fakultet, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
 • aktivno se služi engleskim jezikom u govoru i pismu (razina B2)
 • izvrsno poznaje rad na računalu u MS Office okruženju
 • poznaje postupak razvoja i registracije lijeka i osnove farmaceutske proizvodnje
 • poznaje regulatorne zahtjeve za lijekove i dodatke prehrani u RH i EU
 • izvrsnih je komunikacijskih i prezentacijskih sposobnosti, motiviran za rad u dinamičnom okruženju, analitičkog promišljanja, proaktivan, organiziran, sklon timskom radu, usmjeren ciljevima, motiviran za kontinuirano učenje i razvoj
 • Prednost imaju kandidati s radnim iskustvom na poslovima razvoja i/ili registracije lijekova.
 • Ukoliko vas motivira želja za vrhunskim profesionalnim postignućima i daljnjim razvojem - Belupo je pravo mjesto za vas!
 • Ponudu sa životopisom pošaljite nam zaključno s 27.09.2019. putem linka za prijavu.
 • U daljnji selekcijski postupak uključit ćemo kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja, a razmatrane će biti samo pravovremene i potpune prijave.
 • Kompletna prijava podrazumijeva motivacijsko pismo i životopis, presliku diplome i poželjno potvrdu o stupnju poznavanja engleskog jezika.
Prijavi se za posao

STRUČNI SURADNIK U MEDICINSKIM POSLOVIMA I FARMAKOVIGILANCIJI (m/ž)

Mjesto rada 1 izvršitelj s mjestom rada u Zagrebu Rok prijave 27. rujna 2019.

Ključne odgovornosti ove pozicije podrazumijevaju izradu i objedinjavanje kliničke dokumentacije o lijeku, sudjelovanje u razvojnim projektima novih lijekova, praćenje i koordinacija provođenja kliničkih ispitivanja te provođenje farmakovigilancijskih aktivnosti u cilju praćenja sigurnosti primjene lijekova. Ugovor o radu s odabranim kandidatom sklopit ćemo na određeno vrijeme.

što očekujemo

 • doktor medicine ili srodne biomedicinske struke
 • aktivno se služi engleskim jezikom u govoru i pismu
 • izvrsno poznaje rad na računalu u MS Office okruženju
 • Iskustvo na poslovima praćenja kliničkih ispitivanja, izrade kliničke dokumentacije ili farmakovigilancije bit će prednost.
 • Kandidatima koji su komunikativni, analitični i sistematični, skloni timskom radu i suradnji te usmjereni ciljevima ova pozicija pruža mogućnost realizacije potencijala te razvoj karijere.
 • Ukoliko vas motivira želja za vrhunskim profesionalnim postignućima i daljnjim razvojem - Belupo je pravo mjesto za vas!
 • Ponudu sa životopisom pošaljite nam zaključno s 27.09.2019. putem linka za prijavu.
 • U daljnji selekcijski postupak uključit ćemo kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja, a razmatrane će biti samo pravovremene i potpune prijave.
 • Kompletna prijava podrazumijeva motivacijsko pismo i životopis, presliku diplome i poželjno potvrdu o stupnju poznavanja engleskog jezika.
Prijavi se za posao

VIŠI STRUČNI SURADNIK ZA FARMACEUTSKE POSLOVE (m/ž)

Mjesto rada 1 izvršitelj s mjestom rada u Zagrebu Rok prijave 27. rujna 2019.

Ključne odgovornosti ove pozicije podrazumijevaju aktivno praćenje zakonodavstva u RH, EU i na ostalim tržištima na kojima Belupo posluje iz područja regulative lijekova, evaluaciju farmaceutske dokumentacije, pripremu dokumentacije u svrhu prve registracije lijeka te obnove, izmjene i nadogradnje registracijskog dosjea, praćenje ICH smjernica o kakvoći lijekova, komunikaciju sa suradnim partnerima, rad sukladan standardnim operativnim postupcima u području razvoja poslovanja i registracija. Ugovor o radu s odabranim kandidatom sklopit će se na određeno vrijeme.

što očekujemo

 • ima završen Farmaceutsko-biokemijski fakultet / Prehrambeno-biotehnološki fakultet / Prirodoslovno-matematički fakultet i srodno
 • odgovoran je, komunikativan, samostalan u radu, motiviran za kontinuirano učenje i razvoj, usmjeren ciljevima
 • aktivno se služi engleskim jezikom u govoru i pismu (razina C1)
 • izvrsno poznaje rad na računalu u MS Office okruženju
 • radno iskustvo na poslovima registracije lijekova minimalno 2 godine
 • Ukoliko vas motivira želja za vrhunskim profesionalnim postignućima i daljnjim razvojem - Belupo je pravo mjesto za vas!
 • Ponudu sa životopisom pošaljite nam zaključno s 27.09.2019. putem linka za prijavu.
 • U daljnji selekcijski postupak uključit ćemo kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja, a razmatrane će biti samo pravovremene i potpune prijave. Kompletna prijava podrazumijeva motivacijsko pismo i životopis, presliku diplome i poželjno potvrdu o stupnju poznavanja engleskog jezika.
Prijavi se za posao

STRUČNI SURADNIK ZA FARMACEUTSKE POSLOVE (m/ž)

Mjesto rada 2 izvršitelja s mjestom rada u Zagrebu Rok prijave 27. rujna 2019.

Ključne odgovornosti ove pozicije podrazumijevaju aktivno praćenje zakonodavstva u RH, EU i na ostalim tržištima na kojima Belupo posluje iz područja regulative lijekova, evaluaciju farmaceutske dokumentacije, pripremu dokumentacije u svrhu prve registracije lijeka te obnove, izmjene i nadogradnje registracijskog dosjea, praćenje ICH smjernica o kakvoći lijekova, komunikaciju sa suradnim partnerima, rad sukladan standardnim operativnim postupcima u području razvoja poslovanja i registracija. Ugovor o radu s odabranim kandidatima sklopit će se na određeno vrijeme.

što očekujemo

 • ima završen Farmaceutsko-biokemijski fakultet / Prehrambeno-biotehnološki fakultet / Prirodoslovno-matematički fakultet i srodno
 • odgovoran je, komunikativan, samostalan u radu, motiviran za kontinuirano učenje i razvoj, usmjeren ciljevima
 • aktivno se služi engleskim jezikom u govoru i pismu (razina B2)
 • izvrsno poznaje rad na računalu u MS Office okruženju
 • Prednost imaju kandidati s radnim iskustvom na poslovima stručnog suradnika za regulatorne poslove u farmaceutskoj industriji.
 • Ukoliko vas motivira želja za vrhunskim profesionalnim postignućima i daljnjim razvojem - Belupo je pravo mjesto za vas!
 • Ponudu sa životopisom pošaljite nam zaključno s 27.09.2019. putem linka za prijavu.
 • U daljnji selekcijski postupak uključit ćemo kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja, a razmatrane će biti samo pravovremene i potpune prijave. Kompletna prijava podrazumijeva motivacijsko pismo i životopis, presliku diplome i poželjno potvrdu o stupnju poznavanja engleskog jezika.
Prijavi se za posao

PRIPRAVNIK ZA POSLOVE TEHNIČARA U VAGAONI (m/ž)

Mjesto rada 1 izvršitelj s mjestom rada u Koprivnici Rok prijave 27. rujna 2019.

Ključne odgovornosti ove pozicije podrazumijevaju rukovanje sirovinama prilikom poslova vaganja uz nošenje odgovarajuće zaštitne opreme, rukovanje automatiziranim računalnim sustavom za vaganje te točnost i preciznost u radu te rad prema pravilima dobre proizvođačke prakse. Radno iskustvo nije uvjet. Pripravnički se program odvija uz mentorstvo iskusnih mentora u trajanju od 6 mjeseci.

što očekujemo

 • Završena srednja stručna sprema
 • Farmaceutski/kemijski tehničar
 • Radno iskustvo poželjno ali nije uvjet
 • Poželjno osnovno znanje engleskog
 • Poznavanje rada na računalu
 • Sklonost timskom radu
 • točnost i preciznost
 • Ukoliko vas motivira želja za vrhunskim profesionalnim postignućima i daljnjim razvojem - Belupo je pravo mjesto za vas!
 • Ponudu sa životopisom pošaljite nam zaključno s 29.09.2019. putem maila natjecaj@belupo.hr uz naznaku – Proizvodnja.
 • U daljnji selekcijski postupak uključit ćemo kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja.
Prijavi se za posao

PRIPRAVNIK ZA POSLOVE POMOĆNOG SKLADIŠTARA (m/ž)

Mjesto rada 1 izvršitelj s mjestom rada u Koprivnici Rok prijave 27. rujna 2019.

Ključne odgovornosti ove pozicije podrazumijevaju rukovanje lijekovima i drugim gotovim proizvodima u skladištu lijekova za domaće tržište. Priprema isporuke za otpremu lijekova kupcima, kontrola točnosti pripremljene isporuke. Radno iskustvo nije uvjet. Pripravnički se program odvija uz mentorstvo iskusnih mentora u trajanju od 6 mjeseci.

što očekujemo

 • Završena srednja stručna sprema
 • Farmaceutski/kemijski tehničar
 • Poželjno osnovno znanje engleskog
 • Poznavanje rada na računalu
 • Sklonost timskom radu, točnost i preciznost
 • Ukoliko vas motivira želja za vrhunskim profesionalnim postignućima i daljnjim razvojem - Belupo je pravo mjesto za vas!
 • Ponudu sa životopisom pošaljite nam zaključno s 27.09.2019. putem maila natjecaj@belupo.hr uz naznaku Logistika
 • U daljnji selekcijski postupak uključit ćemo kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja.
Prijavi se za posao

PRIPRAVNIK / TEHNOLOG U POGONSKOM ODRŽAVANJU (m/ž)

Mjesto rada 1 izvršitelj s mjestom rada u Koprivnici Rok prijave 27. rujna 2019.

Ključne odgovornosti ove pozicije podrazumijevaju odgovornost nad održavanjem dijela strojeva i instalacija u Belupovim proizvodnim pogonima, provođenje i izrada planova korektivnog i preventivnog održavanja, rad u SAP modulu te stalna komunikacija sa djelatnicima proizvodnje u cilju što efikasnijeg rada strojeva. Radno iskustvo nije uvjet. Pripravnički se program odvija uz mentorstvo iskusnih mentora u trajanju od 10 mjeseci. Ugovor o radu s odabranim kandidatom za radno mjesto Tehnolog sklapa se na određeno vrijeme od 12 mjeseci uz mogućnost produžetka ovisno o uspjehu u radu odabranog kandidata.

što očekujemo

 • VSS ili minimalno 300 ECTS - strojarskog usmjerenja
 • Završen Fakultet strojarstva i brodogradnje/ Tehničko veleučilište/ Sveučilište Sjever
 • komunikativan, otvoren, sklon timskom radu, usmjeren ciljevima
 • prilagodljiv, visok stupanj osobne odgovornosti i inicijative
 • sposobnost rješavanja tehničkih problema
 • aktivno se služi engleskim jezikom u govoru i pismu
 • izvrsno poznaje rad na računalu u MS Office okruženju
 • Ukoliko vas motivira želja za vrhunskim profesionalnim postignućima i daljnjim razvojem - Belupo je pravo mjesto za vas!
 • Ponudu sa životopisom pošaljite nam zaključno s 27.09.2019. putem maila natjecaj@belupo.hr uz naznaku za Održavanje i energetiku.
 • Kompletna prijava podrazumijeva motivacijsko pismo i životopis, presliku diplome i poželjno potvrdu o stupnju poznavanja engleskog jezika.
 • U daljnji selekcijski postupak uključit ćemo kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja.
Prijavi se za posao

PRIPRAVNIK ZA POSLOVE TEHNIČARA (m/ž)

Mjesto rada 1 izvršitelj s mjestom rada u Koprivnici Rok prijave 27. rujna 2019.

Ključne odgovornosti ove pozicije podrazumijevaju rad i edukacije prema pravilima dobre proizvođačke prakse, rad na strojevima i uređajima u Proizvodnji, ispravno izvršavanje propisanih postupaka, vođenje i popunjavanje proizvodne dokumentacije te ostale dokumentacije prema smjernicama dobre proizvođačke prakse. Radno iskustvo nije uvjet. Pripravnički se program odvija uz mentorstvo iskusnih mentora u trajanju od 6 mjeseci.

što očekujemo

 • Završena srednja stručna sprema
 • Elektrotehničar/strojarski tehničar/mehatroničar
 • Radno iskustvo poželjno ali nije uvjet
 • Sklonost timskom radu
 • točnost i preciznost
 • Ukoliko vas motivira želja za vrhunskim profesionalnim postignućima i daljnjim razvojem - Belupo je pravo mjesto za vas!
 • Ponudu sa životopisom pošaljite nam zaključno s 27.09.2019. putem maila natjecaj@belupo.hr uz naznaku – Proizvodnja.
 • U daljnji selekcijski postupak uključit ćemo kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja.
Prijavi se za posao

Niste našli odgovarajuću poziciju za sebe?
Koristeći ovaj formular možete se prijaviti za posao u Belupu.


otvorena prijava

05

Raduje nas što želite postati dio tima Belupa. Prvi korak selekcijskog procesa obuhvaća kompletnu i ažuriranu prijavu. Prijaviti se možete popunjavanjem upitnika u nastavku. Dodatnu dokumentaciju i ponudu za posao možete nam poslati na mail adresu ljudski.potencijali@belupo.hr.

Za sve dodatne informacije vezane uz selekcijski postupak, praktičan rad i drugi vid suradnje pišite nam na adresu kadrovi@belupo.hr

Vaša prijava je zaprimljena

Osobni podaci

Kontakt podaci

Podaci o obrazovanju

Dodatna znanja

1 4