Karijera

Željko Mihalić novi je direktor Kvalitete

01.03.2024.

natrag

None

Od veljače ove godine pridružio nam se Željko Mihalić, ing.mag.chem., MBA na poziciji direktora Kvalitete.

 

Diplomirao je na Prirodoslovno-matematičkom Fakultetu, smjer Organska Kemija te postigao akademski stupanj magistra znanosti. Potom je stekao MBA diplomu na Rotterdam School of Management.

 

U farmaceutskoj industriji radi 24 godine, a gotovo 18 bavi se kvalitetom i sustavima kvalitete. Najveći dio radnog staža proveo je u Plivi, u proizvodnji i Sustavu Kvalitete kao rukovoditelj u sustavu Kvalitete na procesima vezanim uz globalne inicijative i sustave. Kao sudionik i voditelj stekao je  SixSigma Black Belt certifikat (British Quality Foundation).

 

Nakon Plive zaposlio se u tvrtki Aamplexor Adriatic gdje je bio na poziciji direktora Kvalitete provo 4 godine. Ekspertiza je obuhvaćala sustav Kvalitete za farmaceutsku industriju s naglaskom na IT QA poslovanje, implementaciju i validacije IT sustava, ISO 9001, 27001 i SoC2 certifikacije te aktivnosti nadzora dobavljača i kupaca.

 

Zatim je proveo nešto manje od 4 godine u Fresenius-Kabi Hrvatska gdje je vodio odjel Kvalitete i usklađenosti, s primarnim zadacima kontinuiranog unapređenja, automatizacije i digitalizacije te na implementiranju lokalnih i globalnih projekata. Zadaci su na toj poziciji bili vezani uz implementaciju sustava dokumentacija, odstupanja i kontrole izmjene, reklamacije, nadzore dobavljača, treninga i e-learninga, informacijske sigurnosti  te internih i vanjskih (inspekcijskih) nadzora.

 

Sretno kolegi na novoj poziciji u kompaniji.