rad u Belupu

01

Belupo svoj uspjeh temelji na visokim standardima kvalitete koji se ogledaju i u našem načinu upravljanju ljudima- mi smo farmaceutska kompanija koja brine za ljude.

ljudski potencijali

Kvalitetno upravljanje ljudskim potencijalima u Belupu postižemo kroz partnerski odnos poslodavca i zaposlenih. Belupo kontinuirano nastoji najboljim kandidatima biti interesantan poslodavac. Stoga nastojimo zadovoljiti visoke standarde kvalitete u području upravljanja ljudskim resursima. Višegodišnji smo dobitnik certifikata Poslodavac Partner, a koji predstavlja metodologiju mjerenja uspješnosti u upravljanju ljudima. Svakodnevno razvijamo postojeće procedure i prakse upravljanja ljudskim potencijalima, a na taj način potvrđujemo svoju konkurentsku prednost i ističemo se kvalitetom postavljenih procesa. Belupov cilj je zapošljavanje motiviranih, sposobnih i obrazovanih stručnjaka koji teže trajnom osobnom i profesionalnom razvoju.

Među visokoobrazovanim stručnjacima čiji udio u kvalifikacijskoj strukturi tvrtke raste, a trenutno je iznad 35%, najviše je doktora medicine, magistara znanosti, stručnjaka srodnih prirodno-znanstvenih struka te diplomiranih ekonomista. Pri zapošljavanju važno nam je osigurati učinkovitost i transparentnost te pouzdan i kvalitetan proces selekcije. Stoga svi potencijalni kandidati za upražnjeno radno mjesto prolaze standardizirani selekcijski postupak koji, ovisno o zahtjevima radnog mjesta, uključuje psihologijsko testiranje, intervju, ali i testiranje znanja.

Rad u Belupu podrazumijeva rad u poticajnom radnom okruženju za motivirane, sposobne i obrazovane pojedince. Naši zaposlenici imaju mogućnost i obvezu stalnog i kontinuiranog razvoja i obrazovanja, a ulaganje u obrazovanje zaposlenih smatramo preduvjetom našeg uspjeha na tržištu. Znanje je snaga kojom se Belupo uspješno suočava sa svim izazovima poslovnog okruženja te ulaganje u znanje smatramo investicijom u razvoj poslovanja koja se višestruko vraća. Takav pristup ogleda se i u rezultatima istraživanja iskorištenosti intelektualnog kapitala u hrvatskim kompanijama koji Belupo, već nekoliko godina zaredom, svrstavaju među tvrtke s visokom efikasnošću stvaranja dodatne vrijednosti.

Svjesni smo odgovornosti koju imamo za stvaranje zdrave i poticajne radne klime koja stimulira vrhunske rezultate te stoga ulažemo znatne napore u razvijanje kompanijske kulture koja potiče okrenutost rezultatima, timski rad i suradnju, uvažavanje i predanost radu.

Potičemo internu komunikaciju u kompaniji te provodimo ispitivanje stavova zaposlenika, a na temelju istih donosimo plan aktivnosti koji za cilj ima poboljšanje klime. Ujedno, redovito analiziramo i pratimo podatke o fluktuaciji kako bismo na vrijeme reagirali i poduzeli aktivnosti zadržavanja talentiranih zaposlenika. Prema mišljenju naših zaposlenika nalazimo se među atraktivnim poslodavcima u Hrvatskoj. Promičemo i nagrađujemo pozitivnu kulturu i živimo vrijednosti naše kompanije. Stvaramo povjerenje u odnosima, usmjereni smo na zadovoljstvo potrošača i klijenata, prepoznajemo prilike za kreativnost i inovativnost. Naši zaposlenici nastoje postići izvrsnost u radu, te strastveno djeluju prema ostvarenju ciljeva.

naši zaposlenici

Prepoznajemo i cijenimo važnost ljudi, jer su naši zaposlenici nositelji svih aktivnosti i glavni faktor konkurentske prednosti na sve zahtjevnijem i sve većem tržištu na kojem poslujemo.

najbolji poslodavac

U Belupu njegujemo tradiciju sudjelovanja u istraživanjima stavova zaposlenih čiji je krajnji cilj povećanje učinkovitosti, produktivnosti, rasta i uspješnosti kompanije. Prvo takvo istraživanje provedeno je još 2002., a od 2007. redovito smo sudjelovali u Istraživanju o najboljim poslodavcima pod vodstvom tvrtke MojPosao. U takva istraživanja uključili smo se, uvjereni, da kao tvrtka imamo potencijal koji nas može svrstati među najbolje poslodavce. Na temelju mišljenja naših zaposlenika,među deset smo najboljih poslodavaca u Hrvatskoj. Najbolji rezultat postigli smo 2010. godine, kada smo zauzeli treće mjesto u kategoriji velikih poslodavaca.

rad u Belupu

Mnogo ulažemo u poboljšanje uvjeta rada, uspostavljanje sustava motiviranja, promicanje kompanijskih vrijednosti, razvoj kompetencija, razvoj i integraciju mladih osoba bez prethodnog radnog iskustva, sustav napredovanja i nagrađivanja, povećanje efikasnosti, kao i u niz drugih programa koji doprinose našoj izvrsnosti u upravljanju ljudskim potencijalima. Prema rezultatima istraživanja organizacijske klime i zadovoljstva radnika iz 2015. godine zaposlenici osjećaju prema Belupu naglašenu pripadnost i lojalnost te su ponosni na poslovni uspjeh Belupa.

Novosti iz karijera


zaposlenici

02

Rad u Belupu podrazumijeva rad u poticajnom radnom okruženju za motivirane, sposobne i obrazovane pojedince.

Zaposlenici o nama

Mirjam Brcko mr. pharm.

Karijere

„U svakodnevnom radu nastojim pravovremeno ostvariti postavljene ciljeve što nije moguće bez podrške vrijednih kolega iz tima.”

biografija>

Igor Ceilinger dipl. ing. kemije

Karijere

„Smatram da je ključ uspjeha i napretka prvenstveno vlastiti trud, upornost i težnja što boljim rezultatima.“

biografija>

mr. sc. Tatjana Ajhler Đuretek dr. med.

Karijere

„Područje naših poslova je široko i svatko nađe neki svoj uži interes u kojem postaje bolji i samostalniji."

biografija>

zapošljavanje

03

Belupo zapošljava motivirane, sposobne i obrazovane stručnjake koji imaju sklonost trajnom osobnom i profesionalnom razvoju.

Kako zapošljavamo

zapošljavanje

Među visokoobrazovanim stručnjacima čiji udio u kvalifikacijskoj strukturi tvrtke raste najviše je doktora medicine, magistara znanosti, stručnjaka srodnih prirodno-znanstvenih struka te diplomiranih ekonomista.

Pri zapošljavanju važno nam je osigurati učinkovitost i transparentnost te pouzdan i kvalitetan proces selekcije. Stoga svi potencijalni kandidati za neko radno mjesto prolaze standardizirani selekcijski postupak koji, ovisno o zahtjevima radnog mjesta, uključuje psihologijsko testiranje, intervju i testiranje znanja.

Ukoliko Vas motivira profesionalna kvaliteta i izvrsnost, želja za vrhunskim postignućima, a ciljevima pristupate strasno, možda je upravo Belupo pravi odabir Vašeg radnog okruženja.

poslovno okruženje

Budući da je zadovoljstvo zaposlenih jedan od faktora koji direktno utječu na razinu motivacije zaposlenih, a samim time i na njihovu produktivnost, dobivanjem uvida u stavove zaposlenih preuzimamo i odgovornost za aktivno uključivanje u kreiranje uvjeta u kojima bi zadovoljstvo poslom bilo u porastu.

Znanje je snaga kojom se Belupo uspješno suočava sa svim izazovima poslovnog okruženja te ulaganje u znanje smatramo investicijom u razvoj poslovanja koja se višestruko vraća. Tim smo obrazovanih i predanih profesionalaca koji svojim entuzijazmom, željom za kvalitetom i izvrsnošću doprinosimo rastu Belupa sve ove godine.


otvoreni natječaji

04

Želite li se javiti na konkretan natječaj ili nam želite ostaviti svoje podatke kako biste bili uključeni u našu bazu potencijalnih kandidata?

Trenutno tražimo

Specijalist za kontroling (m/ž)

Mjesto rada Koprivnica, Zagreb Rok prijave 18. srpnja 2024.

Izvršavanje specijaliziranih poslova koji zahtijevaju znanje analiza i planiranja poslovanja, sudjelovanje u pripremi Plana poslovanja i analize rezultata poslovanja te obavljanje poslova planiranja i izvještavanja. Dio odgovornosti ovog posla obuhvaća i slijedeće aktivnosti: rad u sustavima; SAP-R3 i ostalim sustavima koji prate poslovanje sudjelovanje u planiranju poslovnog plana Grupe sudjelovanje u izvještavanju rezultata poslovanja Grupe sudjelovanje u analiziranju podataka komunikacija sa drugim sektorima unutar kompanije upravljanje promjenama potreba cjeloživotnog učenja drugo prema potrebi posla

što očekujemo

 • Uvjeti:
 • VSS - prednost završen Ekonomski fakultet; Fakultet organizacije i informatike
 • aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu
 • izvrsno znanje rada na računalu (Microsoft Office s naglaskom na Excel, PowerPoint)
 • najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
 • kreativnost i inovativnost
 • komunikativnost, sklonost timskom radu, usmjeren ciljevima, sposobnost planiranja, upravljanje promjenama
 • Ukoliko vas motivira želja za vrhunskim profesionalnim postignućima i daljnjim razvojem - Belupo je pravo mjesto za vas!
 • Ponudu sa životopisom pošaljite nam najkasnije do 18.07.2024. na mail: natjecaj@belupo.hr
 • Kompletna prijava podrazumijeva motivacijsko pismo i životopis, presliku diplome.
 • U daljnji selekcijski postupak uključit ćemo samo kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja.
 • Zdravo budi!
Prijavi se za posao

Niste našli odgovarajuću poziciju za sebe?
Koristeći ovaj formular možete se prijaviti za posao u Belupu.


otvorena prijava

05

Raduje nas što želite postati dio tima Belupa. Prvi korak selekcijskog procesa obuhvaća kompletnu i ažuriranu prijavu. Prijaviti se možete popunjavanjem upitnika u nastavku. Dodatnu dokumentaciju i ponudu za posao možete nam poslati na mail adresu ljudski.potencijali@belupo.hr

Vaša prijava je zaprimljena

Osobni podaci

Kontakt podaci

Podaci o obrazovanju

Dodatna znanja

1 4