Proizvodi

NEOFEN COMBO – Kombinacija za one koji poznaju bol

15.09.2020.

natrag

Belupo na tržišta Hrvatske i Bosne i Hercegovine lansira lijek Neofen Combo, 200 mg/500 mg filmom obložene tablete, dok na slovensko tržište lansira istovjetan lijek pod nazivom Ibuprofen/Paracetamol Belupo 200 mg/500 mg filmom obložene tablete.

Riječ je o  inovativnoj kombinaciji ibuprofena i paracetamola, koja dosad nije bila prisutna na navedenim tržištima, a na koja dolazi odmah po isteku prava tržišne ekskluzivnosti originatora.

Drugim riječima, Belupo je prva farmaceutska kompanija u regiji koja ovaj inovativan lijek stavlja na tržište.

Djelovanje Neofen Comba temelji se na principu multimodalne analgezije. Naime, kombinacija dva  analgetika učinak ostvaruje različitim mehanizmima djelovanja, omogućujući korištenje nižih doza obje komponente, dok se učinak, zbog sinergističkog efekta, pojačava.

Neofen Combo se preporučuje kada učinak ibuprofena 400 mg ili paracetamola 1000 mg nije dostatan. Lijek djeluje brže od ibuprofena, ima duži analgetski učinak od paracetamola te je očekivano vrijeme analgezije veće od 8h.

Stoga, neovisno o tome patite li od glavobolje, zubobolje, bolova u leđima, artritisa, Neofen Combo je optimalan izbor za jači, duži i brži učinak na bol.

 

*Prije primjene  pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.