Mediji

Za 50. rođendan Belupo Koprivničancima poklonio klizalište

14.12.2021.

natrag

Uz Grad Koprivnicu, glavni sponzor ovogodišnjeg klizališta je Belupo koji ove godine slavi 50 godina uspješnog poslovanja. Belupo ne zaboravlja sredinu u kojoj živi i radi.

Koprivničanci od sinoć imaju svoj led. Veliki i mali klizači, oni hrabri i manje hrabri mogu klizati na koprivničkom klizalištu, ove godine, postavljenom u središtu gradskog parka. Uz Grad Koprivnicu, glavni sponzor ovogodišnjeg klizališta je Belupo koji ove godine slavi 50 godina uspješnog poslovanja.

Belupo ne zaboravlja sredinu u kojoj živi i radi. Drago nam je da i ove zime, u mjesecu obiteljskog okupljanja i  darivanja, građane našega grada možemo razveseliti klizalištem, koje se proteže na 200 četvornih  metara, a za sve ljubitelje klizanja biti će otvoreno svakodnevno od 10 do 22 sata, i tako do 15. veljače. Najam klizaljki iznosi deset kuna, a isto toliko potrebno je platiti za samo klizanje.

– Koprivničko klizalište ove godine svoje čari nudi u središnjem parku. U narednih mjesec dana otvoreno je za sve male i velike ljubitelje zimskih radosti, a od ovog petka družimo se i uz Koprivničku bajku. Hvala Belupu koji ovaj projekt podržava već dugi niz godina – rekao je, prigodom otvorenja klizališta,  gradonačelnik Koprivnice, Mišel Jakšić.