Mediji

Uprava Podravke donijela odluku o isplati dodatne nagrade radnicima

25.10.2019.

natrag

Uprava Podravke donijela je 9. listopada 2019. Odluku o isplati dodatne nagrade u iznosu od 1.000 kuna neto radnicima Podravke i Belupa za ostvarene rezultate u razdoblju od 1. siječnja do 31. kolovoza 2019. godine

Uprava Podravke donijela je 9. listopada 2019. Odluku o isplati dodatne nagrade u iznosu od 1.000 kuna neto radnicima Podravke i Belupa za ostvarene rezultate u razdoblju od 1. siječnja do 31. kolovoza 2019. godine, razmjerno trajanju njihovog radnog odnosa u ovom razdoblju. Pravo na isplatu nagrade imaju radnici u radnom odnosu na dan donošenja Odluke.

Odluka Uprave o isplati nagrade odnosi se i na zaposlenike Mirne d.d., s obzirom na povećanje obima proizvodnje u navedenom periodu. 

Ovo je, od prosinca 2018. godine, treća nagrada zaposlenicima Podravke za doprinos izvrsnim poslovnim rezultatima u proteklom periodu.

„Iznimno nas veseli da smo zajedničkim radom stvorili uvjete za dodatnu stimulaciju i nagrade našim zaposlenicima. Vjerujemo kako ćemo i u narednom razdoblju nastaviti s pozitivnim trendovima poslovanja na svim razinama, a to znači i daljnje poboljšanje statusa naših radnika. Njihovo zadovoljstvo temelj je uspjeha i razvoja Podravke", istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.