Mediji

Redizajniran Belupov portal zdravobudi.hr

07.04.2021.

natrag

Na Svjetski dan zdravlja Belupo predstavlja osvježeno izdanje Zdravo budi portala, koje u prvi plan stavlja stručne suradnike te na svakom koraku potiče i usmjerava korisnike na komunikaciju s liječnicima.

Primarna web-destinacija

 

Stranica dodatno naglašava visok standard i profesionalni pristup svakom posjetitelju s ciljem izgradnje visoke razine povjerenja koje Zdravo budi portalu osiguravaju reputaciju primarne web-destinacije o osobnom zdravlju

  

Na Svjetski dan zdravlja Belupo predstavlja osvježeno izdanje Zdravo budi portala, koje u prvi plan stavlja stručne suradnike te na svakom koraku potiče i usmjerava korisnike na komunikaciju s liječnicima. Pojedinačnim predstavljanjem stručnih suradnika i njihova dosadašnjeg angažmana na portalu, stranica dodatno naglašava visok standard i profesionalni pristup svakom posjetitelju s ciljem izgradnje visoke razine povjerenja koje Zdravo budi portalu osiguravaju reputaciju primarne web-destinacije o osobnom zdravlju.

Novo izdanje stranice u potpunosti je usklađeno s najnovijim trendovima digitalnog svijeta – jasan i precizan izričaj korisnicima omogućuje visoku razinu preglednosti čime korisničko iskustvo na mobilnim uređajima, s kojih danas dolazi većina posjeta, postaje ugodno i jednostavno. Oku ugodan i nježan dizajn stvara opušteno ozračje koje među posjetiteljima portala budi tople emocije u brizi o sebi i vlastitom zdravlju, a jednostavni, prostorno razmaknuti elementi odišu elegancijom koja u prvi plan stavlja stručnost i visok standard, kako u primarnoj, tako i u specijalističkoj zdravstvenoj zaštiti. 

Na stranicu, lansiranu davne 2007., korisnici su se u proteklih godinu dana vratili 2 milijuna puta, što je 14,6 % više no godinu ranije. U tom su razdoblju Belupovim suradnicima postavili 4603 pitanja, odnosno 49% više nego godinu dana ranije. Prema broju upita prednjači kategorija Ginekologija, a slijede je dermatologija, urologija, kardiologija te opća medicina.