Mediji

Poreč živi za zdravlje uz Belupo i EPSA-u

28.10.2019.

natrag

Belupo i međunarodni studenti u javnozdravstvenoj akciji....

Farmaceutska kompanija Belupo i Europska druga studenata farmacije EPSA organiziraju javnozdravstvenu akciju  2. studenog od 9:00 do 13:00 sati na porečkom Trgu Slobode kako bi upozorili na važnost prevencije u očuvanju zdravlja. Porečanke, Porečani, svi njihovi gosti i sudionici 16. jesenske skupštine EPSA-e moći će izmjeriti krvni tlak, razinu šećera i triglicerida u krvi, vršni protok zraka u plućima, opskrbu tkiva kisikom, analizirati stanje kože te, uz izračun indeksa tjelesne mase, dobiti savjete o prehrani.

Belupo uvijek rado i predano surađuje s krajnjim korisnicima svojih proizvoda. Jednako tako, redovito organizira i sponzorira stručne i znanstvene susrete. Suradnja s EPSA-om urodila je organizacijom ove javnozdravstvene akcije. Naime, najjači zajednički interes europskih studenata, napose naših iz Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske, i Belupa pokazao se na području javnog zdravlja. Zato, kao aktivni promotori svoje struke, EPSA i Belupo daruju Poreču javno Mjerenje zdravlja.

Mjerenje zdravlja idealna je prilika da svi zainteresirani na jednom mjestu i bez mnogo čekanja obave kontrolu važnih pokazatelja općeg stanja organizma, a pritom se i dobro zabave.

Pridružite se mjerenju zdravlja pod nazivom Živimo za zdravlje u subotu 2. studenog na porečkom Trgu Slobode i provjerite Tko je Zdravko Dren. Čeka vas pet mini ordinacija, sedam mjerenja, nutricionističko savjetovalište i četiri sata ugodnog druženja.

 

Živimo za zdravlje na Trgu Slobode 2. studenog od 9 do 13 sati