Mediji

Novi korporativni video Belupa

03.07.2020.

natrag

Ovih je dana publiciran novi korporativni video Belupa. Dostupan je na korporativnim web stranicama...

Ovih je dana publiciran novi korporativni video Belupa. Dostupan je na korporativnim web stranicama i na intranetskim stranicama naše kompanije na poveznici BELUPO 2020 HR - Korporativni film

 

Uz to, korporativni će video biti dio elektronskog potpisa zaposlenika Belupa: tako postajemo ambasadori  kompanije i svojim e-mailom dijelimo najvažnije informacije o poslovanju i djelovanju kompanije raznim interesnim skupinama - suradnicima, poslovnim partnerima, investitorima, budućim zaposlenicima kompanije.

 

Visoko razvijene kompanijske vrijednosti jedan su od važnih uvjeta koji su Belupu omogućili široko područje uspješnog poslovanja. Sadržajno je video bogat informacijama o našem kompanijskom poslovanju. Naravno, prikazane su sve grupe Belupovih proizvoda koje svakodnevno stvaramo u novim i osuvremenjenim proizvodno-tehnološkim kapacitetima. Zaposlenici Belupa kao nezamjenjiv faktor svojim radom i predanošću stvaraju Belupove proizvode i grade Belupovo ime - od sada u svojem potpisu imaju video koji pokazuje kako se radi i živi u Belupu.

 

Ususret velikoj Belupovoj obljetnici, video prikazuje kako smo rasli proteklih pedeset godina. Događaji i ključni podaci pričaju o razvoju Belupove proizvodnje i strategiji kompanije. Svi Belupovi suradnici i poslovni partneri, uz kratku povijest, moći će upoznati i sadašnje stabilne pozicije Belupa. Iz te pozicije i poslovnih rezultata, Belupo se u videu predstavlja investitorima kao sigurna kompanija koja i u budućnosti ima što reći na zahtjevnom farmaceutskom tržištu. Naši sadašnji i budući zaposlenici prepoznat će zajedničku usmjerenost kvalitetnim međusobnim odnosima i uspjehu koji se zove Belupo.

 

Tako bogat, sažet i koristan prikaz informacija o kompaniji veoma jednostavno i pregledno prikazuje naš rad, a vizualno je suvremen i privlačan.

 

Budite i dalje dio Belupa i zavirite u korporativni video - sažetak djelovanja i poslovanja Belupa.