Mediji

Hrvoje Kolarić predsjednik, Tihomir Heđever član Uprave Belupa

28.04.2020.

natrag

Nadzorni odbor Belupa na današnjoj je sjednici jednoglasno potvrdio da magistar farmacije i magistar poslovnog upravljanja, Hrvoje Kolarić nastavlja upravljati kompanijom.

Nadzorni odbor Belupa na današnjoj je sjednici jednoglasno potvrdio da magistar farmacije i magistar poslovnog upravljanja, Hrvoje Kolarić nastavlja upravljati kompanijom. Hrvoje Kolarić ima 24 godišnje radno iskustvo u industriji, od kojih je 9 radio u multinacionalnim kompanijama, a 15 u Belupu, na pozicijama člana, a potom i predsjednika Uprave. Posljednjih 8 godina na poziciji je i člana Uprave Podravke, zadužen za upravljanje farmaceutskom divizijom. 

Dvočlana Uprava osnažena je imenovanjem diplomiranog ekonomista Tihomira Heđevera, za  člana Uprave Belupa. Tihomir Heđever u kompaniju dolazi iz multinacionalne revizorske kompanije KPMG, s pozicije starijeg menadžera u Odjelu revizije. Tihomir Heđever je iskusan projekt menadžer, koji se tijekom 12 godišnjeg iskustva dokazao kroz financijsko savjetovanje pedesetak klijenata. Značajno iskustvo ima i u provođenju dubinskog snimanja poslovanja, a sudjelovao je i na sekundarnoj javnoj ponudi dionica klijenta. Između ostalog vodio je i nadzirao brojne revizorske angažmane. Aktivni je član je britanske asocijacije ACCA, globalnog tijela za profesionalne računovođe.

 

Dosadašnja članica Uprave Belupa, Ksenija Punčikar, karijeru nastavlja u kompaniji.