Mediji

Belupo na CPhI Worldwide - najvećem svjetskom sajmu farmaceutske industrije

07.11.2022.

natrag

Već tradicionalno Belupovi su predstavnici Razvoja poslovanja i Nabave posjetili najveći svjetski sajam farmaceutske industrije koji se održao u Frankfurtu od 1. do 3. studenog 2022. godine.

Sajam CPhI Worldwide svake godine na jednom mjestu okuplja cijeli svijet farmaceutskog biznisa te se predstavljaju proizvođači i dobavljači sirovina namijenjenih proizvodnji lijekova i dodataka prehrani, gotovih lijekova, medicinske tehnike i opreme te usluga vezanih uz razvoj i klinička ispitivanja lijekova, razmjenjujući ideje o inovacijama te nastojeći učiniti terapije naprednijima, a lijekove još dostupnijima onima koji ih trebaju.

U posljednje dvije godine Belupo je proširio svoje poslovanje na 9 novih zapadnoeuropskih tržišta te danas posluje na ukupno  27 tržišta, stoga je ovo tradicionalno događanje i ove godine  bila prilika za jačanje odnosa i razmjenu iskustava s našim vrijednim sadašnjim i budućim partnerima - kupcima, dobavljačima i prijateljima iz industrije, kao i za  nove kontakte s ciljem buduće poslovne suradnje na globalnom farmaceutskom tržištu.