Karijera

RNDr Petra Miškovičova nova je direktorica Predstavništva Belupa u Slovačkoj

12.04.2021.

natrag

Uprava Belupa imenovala je doktoricu znanosti analitičke kemije Petru Miškovičovu direktoricom Belupova Predstavništva u Slovačkoj.

Petra Miškovičeva ima dugogodišnje iskustvo u farmaceutskom businessu.

Internacionalnu karijeru gradila je od pozicije medicinskog predstavnika u Schering AG do pozicije product managera u Krki, Ivaxu, Tevi i Egisu.

U tim je kompanijama vodila portfelj dijabetoloških i kardioloških paleta te uvodila na tržište nove molekule.

U Belupovu Predstavništvu u slovačkom glavnom gradu, Bratislavi kolegica Miškovičeva zaposlila se prije punih 10 godina na poziciji  product managera za cijeli tamošnji portfelj lijekova – dermatološki, kardiološki, urološki te bezreceptni.

Launch Zaraceta bio je Petrin prvi projekt.

Ovaj Belupov proizvod danas drži visoku 3. poziciju na tržištu, a zahvaljujući njenu znanju i predanosti Belupo je danas vodeća kompanija u dermatološkoj skupini lijekova.
Kolegica Miškovičeva je lansirala i brojne druge Belupove proizvode - Belakne (adapalen), Belokast (montelukast),Viner (sildenafil)  i brojne druge.

„Zajedno smo stvorili odličan tim stručnih suradnika, u portfelj uveli nove molekule te kontinuirano unapređujemo strukturu organizacije, kako bi bila što efikasnija“, kazala je Petra povodom imenovanja na poziciju direktorice Predstavništva te dodala da se veseli novim izazovima, planovima, strategijama, inovaciji i svemu onome što će generirati još bolje rezultate za kompaniju.

Petri i njenu timu želimo profesionalni uspjeh i osobno zadovoljstvo.