Karijera

Ljudi su snaga koja pomiče granice

02.10.2017.

natrag

Predsjednik uprave Belupa Hrvoje Kolarić, čestitao je 42-vojici zaposlenika Belupa koji su ove godine obilježili 30, 35 i 40 godina radnog staža, na njihovom predanom radu i vjernosti kompaniji.

Pravi posao nije biti bolji od drugih već biti bolji od sebe samoga. Da ste tu najveću iskru vrijednosti i životne mudrosti uspjeli sačuvati, govore mi godine koje ste utkali u život ove kompanije. Vaših 30,35 i 40 godina odanosti tijekom koji ste stvarali neraskidiv savez s Belupom i belupovcima, potvrđuje da ovu kompaniju nose ljudi.

Vi ste ta snaga koja pomiče naše granice. Bez vas niti jedan stroj ne bi radio, bez vas niti jedna naša tvornica ne bi bila izgrađena, bez vas niti jedno pakiranje lijeka ne bi otišlo onima kojima je potreba. Bez vas ne bi bilo Belupa. 

Molim vas da i ubuduće, kao što ste to i uvijek dosad činili, pomognete mlađim kolegama u stvaranju novih dobrih vremena, kazao je predsjednik Uprave Belupa  Hrvoje Kolarić.

Druženje Belupovih jubilaraca bilo je održano u prostoru Belupove kino dvorane, te su dugogodišnjim zaposlenicima predani pokloni u obliku Podravkinih proizvoda. Nagrade su im uz predsjednika Uprave Belupa, Hrvoja Kolraića, uručili i  rukovoditelji sektora u kojima rade; Anica Job, direktorica Proizvodnje,  Željka Bešvir, direktorica Kontrola kvalitete, Tatjana Šešok, direktorica Istraživanja i razvoja, Anđelko Čiković, direktor Nabave, Željka Kranjčev, direktorica Logistike, Zdravko Vučić, direktor međunarodnih tržišta,

Nakon okupljanja u Belupu, jubilarci su se pridružili mnogobrojnim Podravkinim umirovljenicima i jubilarcima, pod šatorom ispred Tvornice juha i Vegete.

Na početku susreta, prisutne je pozdravio Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke te im zahvalio na vrijednom radu koji su ugradili u ostvarenje vrijednih poslovnih rezultata Grupe Podravka. 

„Grupa Podravka ima jake brandove, vrhunske proizvode, modernu tehnologiju, ali ono najvrjednije što ima već 70 godina jesu njezini zaposlenici. Kako je Podravka oduvijek kompanija sa srcem, sa srcem stvaramo svoje proizvode, njegujemo odnose sa svojim poslovnim partnerima i kooperantima, sa srcem djelujemo i pomažemo zajednici u kojoj poslujemo. Ipak, Podravka se još po nečemu posebno ističe. To je odnos prema zaposlenicima kako sadašnjim, tako i bivšima. Svojim zaposlenicima Podravka omogućava poticajno okruženje za učenje i napredovanje, timski rad i zajedništvo, a posebnu pažnju posvećujemo onima koji su kroz dugi radni vijek gradili uspješnu Podravku.“  - istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.