Karijera

Ivana Jambrek izabrana za predsjednicu Sekcije Zajednice za zaštitu okoliša u gospodarstvu ŽK Koprivnica

09.07.2020.

natrag

Ivana Jambrek, dipl.ing.kem.teh., Rukovoditeljica zaštite okoliša u Belupu, na današnjoj sjednici Sekcije Zajednice za zaštitu okoliša pri Županijskoj komori Koprivnica, izabrana je za predsjednicu Sekcije za zaštitu okoliša u gospodarstvu ŽK Koprivnica na četverogodišnji mandat.

Tom je prilikom zahvalila na ukazanom povjerenju te naglasila kako će svi članovi Sekcije zajedničkim snagama kroz rad pronaći rješenja i odgovore na mnoge probleme s kojima se svi zajedno susrećemo u svom svakodnevnom radu iz područja zaštite okoliša. Glavni ciljevi Sekcije bit će zastupati, promicati i štititi zajedničke interese članica, poticati što dublju suradnju među članicama te zajednički nastup prema nadležnim institucijama i zakonodavnim tijelima. 

Sekcija je osnovana s ciljem pružanja stručne potpore članicama u rješavanju problema iz područja zaštite okoliša, kao i promicanja njihovih zajedničkih interesa pred nadležnim institucijama.

Sekcija okuplja predstavnike tvrtki članica Županijske komore Koprivnica koji obavljaju stručne poslove zaštite okoliša u svojim tvrtkama te tvrtke registrirane za djelatnosti gospodarenja otpadom, opskrbe vodom, uklanjanjem otpadnih voda i sanacije okoliša. Sekcija je dio Zajednice za zaštitu okoliša koja djeluje u Hrvatskoj gospodarskoj komori.

 

Čestitamo kolegici Ivani Jambrek na prilici za profesionalnim razvojem i afirmaciji Belupa u stručnoj javnosti.