Donacije i sponzorstva

Donacija Domu za starije i nemoćne osobe

20.11.2016.

natrag

Povodom 40 godina Belupa, predsjednik Uprave, Stanislav Biondić, danas je uručio donaciju Domu za starije i nemoćne osobe u Koprivnici. Riječ je o sredstvima koja je Belupo prikupio prije 10-ak dana na središnjem koprivničkom trgu prodajom 40 crteža mališana dječjeg vrtića Tratinčica po simboličnoj cijeni od 40 kuna.

Predsjednik Uprave naše komapnije, donaciju je uručio ravnateljici Doma Vesni Križan te je tom prilikom prisutnim korisnicima rekao nekoliko riječi o Belupu.

- Prije 40 godina nastojali smo se izboriti za svoje mjesto „pod suncem“, a danas je Belupo velika kompanija koja ima preko 1250 zaposlenih osoba i koja preko 40% prihoda ostvaruje na europskim tržištima. Socijalno osjetljiva smo kompanija sa lojalnim zaposlenicima i ponosan sam na sve postignuto - rekao je Biondić te nadodao kako je po broju kutijica Belupo danas prestrigao Plivu, što je nekad bilo nezamislivo.

Osim donacije, Belupo je korisnicima Doma darovao i 40 poklon paketa namijenjenima očuvanju zdravlja, a u ime korisnika predsjedniku Uprave Belupa, Stanislavu Biondiću se zahvalila Vesna Križan ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe.

Uručenju donacije nazočili su brojni korisnici Doma.

Drago nam je što je jedna kompanija poput Belupa upravo našu ustanovu izabrala za ovu donaciju i u ime svih korisnika zahvaljujem vam od srca. Naši korisnici upoznati su sa proizvodima Belupa, a da bi život u Domu bio aktivan, redovito ih i koriste - rekla je Vesna Križan. Ravnateljica Doma informirala je sve prisutne kako će dobivenu donaciju iskoristiti za kupnju aparata za mjerenje masnoće.

Napomenimo kako je svečanom uručenju donacije prisustvovala i i ravnateljica Dječjeg vrtića Tratinčica Slavica Mihalec-Kanižaj. Upravo su djeca ovog dječjeg vrtića, kojeg trenutno pohađa oko 850 mališana, najzaslužnija za donaciju koju je Belupo danas uručio Domu.