Prijava za zdravstvene djelatnike

Unesite vaše korisničke podatke da bi vidjeli dokument. Ukoliko nemate korisničko ime i lozinku, molimo obratite se na public.relations@belupo.hr.

   


Prijavi me

Kompanija

BELUPO je druga po veličini farmaceutska kompanija u Hrvatskoj prema tržišnom udjelu osnovana 1971. godine u sastavu Grupe PODRAVKA. Moderna je  farmaceutska tvrtka koja u tehnološkom, tržišnom ali i razvojnom pogledu drži korak s vremenom i visokim standardima farmaceutskog poslovanja. Belupo  danas  posluje  na 16  europskih  farmaceutskih  tržišta  Kompanija  je u 2013.  osnovala tri nova  predstavništva  -  u glavnom  gradu  Ukrajine, Kijevu,  u glavnom  gradu  Poljske, Warszawi  te u Almaty,  glavnom  gradu  Kazahstana.  Odluka  o otvaranju  tri predstavništva,  u skladu  je s korporativnom  strategijom  Belupa,  a s ciljem  širenja  i pozicioniranja  kompanije  na tržište  istočne  Europe.

Belupovo najveće tržište je Hrvatska gdje ostvaruje 47,2 posto prodaje, dok ostalih 52,8 posto ostvaruje na inozemnim tržištima. Liberalizacija tržišta lijekova kako na globalnom  tako i hrvatskom tržištu  mnogo toga mijenja. U Hrvatskoj je leader u kardiovaskularnom i dermatološkom programu sa dva najprodavanija lijeka: lijek za liječenje visokog krvnog tlaka i sprečavanje kardiovaskularnih oboljenja. U prodaji imamo i lijekove u bezreceptnoj prodaji. Poslovni program OTC-a  obuhvaća lijekove koji se izdaju bez recepta te biljne i dijetetske proizvode.  Među deset najprodavanijih  OTC  brandova  u  Hrvatskoj,  prva dva  mjesta pripadaju Belupovom  Neofenu  i Lupocetu. 

U Belupu trenutačno radi oko 1300 ljudi, od toga 1050 u Hrvatskoj i dvjesto pedeset u inozemstvu. Belupo je farmaceutska tvrtka koja brine za ljude; u Belupu znamo i cijenimo važnost ljudi, jer su oni nositelji svih aktivnosti i glavni faktor koji nam donosi konkurentsku prednost na vrlo zahtjevnom tržištu. Snažnom strateškom orijentacijom prema svojim zaposlenicima ulaže mnogo napora i sredstava u uvjete rada, sustave motiviranja, razvoj kompetencija, sustave napredovanja i nagrađivanja, povećanje efikasnosti kao i u niz drugih programa koji doprinose našoj izvrsnosti u upravljanju ljudskim potencijalima. U kompaniji će se i dalje uvažavati stavovi i mišljenja belupovaca te raditi na programima i inicijativama za poboljšavanje radne klime i zadovoljstva.

Želeći udovoljiti sve strožim zahtjevima domaćih i svjetskih regulatornih agencija procijenili smo da je, poštujući kvalitetu kao imperativ svega što radimo, nužno ulagati u proizvodne kapacitete. Po svojim tehnološkim i tehničkim mogućnostima i tvornica krutih i  tvornica polukrutih i  tekućih lijekova su jedinstvene u ovom dijelu Europe te zajedno s integriranim skladištima uz kompjutorski nadzor, omogućavaju fleksibilno i brzo ispunjavanje svih zahtjeva  postojećih  i  novih tržišta. Kontinuiranom razradom strateškog razvoja i izvoznih aktivnosti, neprestanom nadogradnjom sustava osiguranja i kontrole kakvoće, stalnim stručnim usavršavanjem svojih zaposlenika te ulaganjem u kapacitete i programe, BELUPO stvara zavidnu poziciju jednog od vodećih proizvođača lijekova koji je zadobio povjerenje uglednih svjetskih farmaceutskih proizvođača s kojima ostvaruje raznovrsnu i uspješnu suradnju.

BELUPO konstantno ukazuje na potrebu povećanja energetske efikasnosti u svim poslovnim procesima, te činjenicu da svaki radnik može utjecati na učinkovitije gospodarenje energijom što pridonosi očuvanju okoliša te povećava konkurentnost na tržištu.  Već dugi niz godina Belupo ulaže u energetsku učinkovitost i smanjenje emisije CO2. Mnogi projekti na tom području već su implementirani.

Jedinstven način predstavljanja BELUPOVIH bezreceptnih proizvoda prepoznat je u domaćim, europskim i svjetskim razmjerima te pozicionira BELUPO kao suvremenu i inovativnu farmaceutsku kuću. I dalje ćemo u  BELUPO nastojati  povezivati istraživanje i kontinuirana tehnološka poboljšanja kao osnovu proizvodne orijentacije, održati kvalitetu proizvoda i povjerenje potrošača, te usavršavati pouzdan i prepoznatljiv partnerski pristup u poslovnim odnosima  kako bismo svi zajedno ostvarili više!

 

Kontakti

Josipa Vargovića 4/3
48000 Koprivnica
Tel: (048) 659 011
Fax: (048) 624 992
E-mail: belupo@belupo.hr  


Tel.: (01) 24 81 201
E-mail: public.relations@belupo.hrSnježana Foschio-Bartol,
Direktorica
odnosa s javnošću


Andreja Pavičić,

Pomoćnica direktorice za odnose s javnošću