Prijava za zdravstvene djelatnike

Unesite vaše korisničke podatke da bi vidjeli dokument. Ukoliko nemate korisničko ime i lozinku, molimo obratite se na public.relations@belupo.hr.

   


Prijavi me

Društvena odgovornost

Belupova se strategija temelji na svim aspektima društveno odgovornog poslovanja, čime nedvojbeno utječemo na poslovnu učinkovitost odnosno tržišnu poziciju. Iz godine u godinu, Belupo sponzorstvima i donacijama podupire rad mnogobrojnih zdravstvenih, obrazovnih i kulturnih ustanova, kao i različite sportske klubove te pojedince. Kao farmaceutska tvrtka koja ulaže u unapređenje zdravlja ljudi, najviše Belupovih donacija usmjereno je u zdravstvene ustanove. U prošloj je godini na donacije u zdravstvo utrošeno gotovo  1.538.948,15 kn. Društvenu odgovornost potvrđujemo i aktivnim sudjelovanjem u sportu i to kao sponzor koprivničkog nogometnog prvoligaša NK Slaven-Belupa. Već tradicionalno Belupo, kao društveno odgovorna tvrtka svaku poslovnu godinu završava nizom humanitarnih akcija. Tako bolnički odjeli mnogih hrvatskih bolnica dobivaju nužnu medicinsku opremu. Riječ je o vrijednim donacijama kojima Belupo, kao strateški partner hrvatskog zdravstvenog sustava, pomaže onima kojima je naša pomoć najpotrebnija – bolesnima i nemoćnima. Tako je Belupo  ove godine stanovnicima najugroženijih područja zahvaćenih nezapamćenim poplavama, putem hrvatskog Crvenog križa, uputio pomoć u prijeko potrebnim lijekovima.

Društveno odgovorno poslovanje u BELUPU pridonosi našoj izvrsnosti u upravljanju ljudskim resursima, brizi o zdravlju i sigurnosti naših zaposlenika na radnom mjestu, brzoj prilagodbi poslovnim, tehnološkim i društvenim promjenama,  izgradnji branda,  kreiranju pozitivnog imidža kompanije, kvalitetnim upravljanjem,  prepoznatljiv odnos s poslovnim partnerima, dobavljačima i potrošačima,  globalnoj brizi za okoliš, investiranju u lokalnu zajednicu i sl. Društveno odgovorne aktivnosti na tržištima na kojima poslujemo konkretno se odnose se na to  što i kako proizvodimo te kako kupujemo i prodajemo, kako upravljamo  kontrolom kvalitete proizvoda, zaštitom okoliša, vodom i zrakom, kako gospodarimo otpadom, provodimo li humanitarne akcije, donacije i sponzorstva.  S druge strane društveno odgovorno poslovanje pridonosi smanjenju operativnih troškova posebice kod mjera U kojima se uvodi čistija proizvodnja ali i za mjere na području ljudskih resursa.

 

Kontakti

Josipa Vargovića 4/3
48000 Koprivnica
Tel: (048) 659 011
Fax: (048) 624 992
E-mail: belupo@belupo.hr  


Tel.: (01) 24 81 201
E-mail: public.relations@belupo.hrSnježana Foschio-Bartol,
Direktorica
odnosa s javnošću


Andreja Pavičić,

Pomoćnica direktorice za odnose s javnošću