Prijava za zdravstvene djelatnike

Unesite vaše korisničke podatke da bi vidjeli dokument. Ukoliko nemate korisničko ime i lozinku, molimo obratite se na public.relations@belupo.hr.

   


Prijavi me

Često postavljena pitanja

P: Što se događa s mojim životopisom kada uđe u Belupovu bazu potencijalnih kandidata?

O: Sve zaprimljene životopise čuvamo u bazi dok se ne ukaže potreba za zapošljavanjem osobe određenog profila. Tada stručnjaci iz Razvoja ljudskih potencijala pretražuju bazu i kandidate koji najbolje odgovaraju zahtjevima posla pozivaju  na selekcijski postupak. Tek ukoliko u bazi nema kandidata koji ispunjavaju uvjete ili ako kandidati iz baze ne zadovolje selekcijske kriterije pristupa se oglašavanju slobodnog radnog mjesta.

P: Je li prijava za radno mjesto putem web obrasca «PRIDRUŽITE NAM SE» dovoljna, ili je potrebno na Vašu e-mail adresu dodatno poslati zamolbu i životopis?

O: Da bismo Vas uključili u svoju bazu potencijalnih kandidata za posao dovoljno je korektno ispuniti i poslati web obrazac za prijavu. Za svu dodatnu dokumentaciju zamolit ćemo Vas naknadno kad se ukaže potreba za osobom Vašeg profila i kad Vas osobno kontaktiramo.
Osim putem web obrasca, prijavu nam možete poslati i na jedan od sljedećih načina:

putem e-maila: kadrovi@belupo.hr,
poštom na adresu: Razvoj ljudskih potencijala, Belupo d.d., Ulica Danica 5, 48 000 KOPRIVNICA

P: Nakon što odradim psihologijsko testiranje i razgovor u Razvoju ljudskih potencijala Belupa moram li  kod prijave na idući natječaj ponovno obaviti cijeli selekcijski postupak ili prethodni rezultati vrijede?

O: Nakon psihologijskog testiranja i intervjua s psihologom iz  Razvoja ljudskih potencijala, prema pravilima struke, nije potrebno ponavljati isti postupak sljedeće tri godine. Nakon tog perioda bit će potrebno ponoviti psihologijsko testiranje i razgovor sa psihologom.
Vaše rezultate psihologijske obrade čuvamo u skladu s profesionalnom etikom struke. Ukoliko ste zadovoljili kriterije testiranja, idući puta kad se prijavite na otvoreni natječaj biti ćete pozvani na razgovor s rukovoditeljem područja za koje ste zainteresirani.
Iznimno, odstupa li radno mjesto za koje se prijavljujete znatno u zahtjevima od prethodnog posla za koji ste aplicirali, postoji mogućnost da se ponovi dio psihologijske obrade. 

 

Kontakti

UPRAVA KOPRIVNICA / ZAGREB
Opatička 5
48000 Koprivnica
Tel: (048) 659 000
Fax: (048) 624 271
E-mail: belupo@belupo.hr


PRAVNI I ZAJEDNIČKI POSLOVI
Danica 5
48000 Koprivnica
Tel.: (048) 652 545; 652 661
Fax.: (048) 647 004
E-mail: kadrovi@belupo.hr
 


irenaIrena Barišić
Direktor pravnih i zajedničkih poslova

 

tihanaTihana Hubicki
Rukovoditelj razvoja ljudskih potencijala