Prijava za zdravstvene djelatnike

Unesite vaše korisničke podatke da bi vidjeli dokument. Ukoliko nemate korisničko ime i lozinku, molimo obratite se na public.relations@belupo.hr.

   


Prijavi me

Misija i vizija

VIZIJA

Postati vodeća farmaceutska tvrtka u srednjoj i istočnoj Europi.

MISIJA

Čuvajmo zdravlje zajedno.

CILJEVI

  • Kakvoća kao imperativ
  • Poželjan poslovni partner
  • Poticajna radna sredina
  • Poželjno radno mjesto

SLOGAN

Zdravo budi!

STRATEGIJA KOMPANIJE

Razvoj novih proizvoda te povećanje prodaje, kako na domaćem tako i na 16 europskih izvoznih tržišta, strateška su orijentacija svih 1300 Belupovih zaposlenika. Strategija rasta kompanije ostvaruje se kombinacijom organskog i anorganskog rasta – snažnom usmjerenošću na internacionalizaciju poslovanja te jačanje tržišnog udjela u Republici Hrvatskoj.

KLJUČNE VRIJEDNOSTI BELUPA

  • Kakvoća
  • Poželjno radno mjesto
  • Moderna organizacija
  • Otvorena komunikacija
  • Kreativnost

Uz kakvoću kao imperativ stvaramo poželjno radno mjesto u modernoj organizaciji s otvorenom komunikacijom koja potiče kreativnost u svemu što radimo.

PARTNERI

Zahvaljujući svojem položaju na tržištu, poslovnom pristupu i ponašanju te tehnološkim mogućnostima i proizvodnom potencijalu, Belupo je zadobio povjerenje uglednih farmaceutskih proizvođača s kojima ostvaruje raznovrsnu i uspješnu suradnju. Među njima se ističu, Abbott, Pharmathen, Medis, Lupin, Torrent.

ZAPOSLENICI

Belupova su snaga njegovi zaposlenici. Zahvaljujući njihovom entuzijazmu, želji za dokazivanjem, predanosti poslu, lojalnosti kući te ravnoteži iskustva i mladosti, Belupo raste sve ove godine.

S Belupom živi i radi oko 1300 zaposlenika.

Belupo bez struke, znanja i sposobnosti svojih najobrazovanijih kadrova ne može zamisliti svoju budućnost. Kontinuirana razmjena iskustva i stjecanje novih znanja Belupovih zaposlenika na poslijediplomskim studijima, seminarima, kongresima i simpozijima širom Hrvatske i Europe pretpostavka je Belupovih novih uspjeha.

DRUGAČIJE OD DRUGIH

Za uspješno tržišno nadmetanje Belupo nastoji prepoznati potrebe kupaca i biti poželjan poslovni partner. U svemu tome iznimno je važna komunikacija. Uvijek nastojimo komunicirati drukčije od drugih. Komuniciramo sa svojim poslovnim partnerima, liječnicima i farmaceutima dajući znanstveno utemeljene istine o ispravnom i pravodobnom liječenju našim lijekovima. Komuniciramo sa svojim korisnicima bezreceptnih lijekova kako bi što bolje savladali vještinu samoliječenja.

 

Kontakti

Josipa Vargovića 4/3
48000 Koprivnica
Tel: (048) 659 011
Fax: (048) 624 992
E-mail: belupo@belupo.hr  


Tel.: (01) 24 81 201
E-mail: public.relations@belupo.hrSnježana Foschio-Bartol,
Direktorica
odnosa s javnošću


Andreja Pavičić,

Pomoćnica direktorice za odnose s javnošću