Mediji

Susret jubilaraca s Upravom i izvršnim direktorima Belupa

05.10.2018.

natrag

Predsjednik Uprave Belupa Hrvoje Kolarić, danas je čestitao 33-trojici zaposlenika Belupa koji su ove godine obilježili 30, 35 i 40 godina radnog staža...

Predsjednik Uprave Belupa Hrvoje Kolarić, danas je čestitao 33-trojici zaposlenika Belupa koji su ove godine obilježili 30, 35 i 40 godina radnog staža, na njihovom predanom radu i vjernosti kompaniji.
Da ste najveću iskru vrijednosti i životne mudrosti, kao što su vjernost sebi i optimizmu, uspjeli sačuvati, govore mi godine koje ste utkali u život ove kompanije. Vaših 30,35 i 40 godina odanosti tijekom kojih ste stvarali neraskidiv savez s Belupom i belupovcima potvrđuje da Belupo nose ljudi. Vi ste ta snaga koja pomiče granice. Bez Vas niti jedan stroj ne bi radio, bez Vas niti jedna naša tvornica ne bi bila izgrađena, bez Vas niti jedno pakiranje lijeka ne bi otišlo onima kojima je potreban. Bez Vas ne bi bilo Belupa. Hvala Vam na tome! Želim svima nama još puno lijepih obljetnica, u svom je pozdravnom govoru istaknuo predsjednik Uprave Belupa, Hrvoje Kolarić.
Druženje Belupovih jubilaraca bilo je održano u prostoru Belupove kino dvorane. Našim su dugogodišnjim zaposlenicima predani pokloni u obliku Podravkinih proizvoda. Nagrade su im uz predsjednika Belupa, Hrvoja Kolarića uručili i rukovoditelji sektora u kojima rade; Ivo Mušura Direktor tržišta RH, Željka Kranjčev, direktorica Logistike, Sanda Mikačić, direktorica Riznice, Marija Maletić, direktorica Računovodstva, Anica Job, direktorica Proizvodnje, Željka Bešvir, direktorica Kontrole kvalitete, Anđelko Čiković, direktor Nabave, Damir Bijač, direktor Istraživanja i razvoja, Irena Barišić, direktorica Pravnih i zajedničkih poslova, Tihana Hubicki, direktorica Ljudskih potencijala.
Nakon okupljanja u Belupu, jubilarci su se pridružili mnogobrojnim Podravkinim umirovljenicima i jubilarcima, pod šatorom ispred Tvornice juha i Vegete.
Na tradicionalno druženje, održano ispred Tvornice juha i Vegete u Koprivnici, pozvani su svi umirovljenici, njih 3391, uz 250 zaposlenika s 30, 35 i 40 godina radnog staža u okviru Grupe Podravka.
Na početku susreta, prisutne je pozdravio Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke te im zahvalio na vrijednom radu koji su ugradili u ostvarenje vrijednih poslovnih rezultata Grupe Podravka.
„Grupa Podravka ima jake brandove, vrhunske proizvode, modernu tehnologiju, ove godine smo ostvarili povijesno dobre financijske rezultate i u svemu tome najvažniju ulogu imaju njezini zaposlenici, kako bivši tako i sadašnji. U svakom našem proizvodu, međusobnim odnosima, odnosima s našim partnerima i kooperantima nastojimo se voditi našim glavnim motom, a to je „Uvijek sa srcem“. Pored toga, s ponosom ističemo našu usmjerenost na kvalitetno upravljanje našim najznačajnijim kapitalom – našim zaposlenicima. Svojim sadašnjim zaposlenicima omogućavamo poticajno okruženje za učenje i napredovanje, timski rad i zajedništvo na svim razinama. Organizacijom ovakvih druženja i održavanjem kontinuiranih kontakata od srca želimo zahvaliti svima onima koji su kroz dugi radni vijek gradili i još uvijek grade sve uspješniju Podravku.“ - istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.