Mediji

Podravka i Belupo daruju svoje umirovljenike i jubilarce

05.11.2020.

natrag

Podravka i Belupo su i u ovoj izazovnoj situaciji osmislili način zahvale bivšim zaposlenicima te za njih pripremili pakete Podravkinih proizvoda koje će im dostaviti do kućnog praga. Tako će prigodne pakete dobiti 3.435 naših umirovljenika.

Tradicionalna proslava koja na jednom mjestu okuplja tisuće Podravkinih i Belupovih umirovljenika i zaposlenika s jubilarnim brojem staža provedenih u Grupi ove je godine, zbog epidemiološke situacije, nažalost, otkazana. Ipak, Podravka i Belupo su i u ovoj izazovnoj situaciji osmislili način zahvale bivšim zaposlenicima te za njih pripremili pakete Podravkinih proizvoda koje će im dostaviti do kućnog praga. Tako će prigodne pakete dobiti 3.435 naših umirovljenika.

Posebnost Podravke i Belupa je upravo u odnosu prema zaposlenicima, kako sadašnjima, tako i svima onima koji su je tijekom više od 70 godina gradili i činili uspješnom. Podravka i Belupo su rijetke hrvatske kompanije koje svake godine, i to već više od 40 godina, okupljaju preko 3000 svojih umirovljenika i zaposlenika s jubilarnim radnim stažem.

Prigodni paketi sadrže ukupno 7 kg proizvoda Podravke, među kojima su tradicionalni i najpoznatiji Podravkini brandovi poput Vegete, omiljenih juha, pekmeza od šljiva, Lino lada namaza, ali i novi proizvodi kako bi ih i umirovljenici, poput brojnih potrošača na tržištima diljem svijeta, imali priliku kušati.

„Biti Podravkaš je velika čast, ali i obaveza i odgovornost prema svemu što su stvarale generacije prije nas, više od 70 godina. Ono što je Podravka danas, najveća domaća prehrambena kompanija s proizvodima u više od 60 zemalja svijeta, je ujedno zasluga svih onih koji su svoj radni vijek vezali uz Podravku. Na tome im ove godine ne možemo uživo zahvaliti te smo kao izraz poštovanja pripremili prigodne pakete Podravkinih proizvoda kako bi im vrijeme koje sada više provode u svojim kućama učinili što ugodnijim“, istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.