Prijava za zdravstvene djelatnike

Unesite vaše korisničke podatke da bi vidjeli dokument. Ukoliko nemate korisničko ime i lozinku, molimo obratite se na public.relations@belupo.hr.

   


Prijavi me

Nutraceutika postaje dijelom sektora Razvoja poslovanja i registracija

30.06.2017
Uprave Podravke i Belupa odlučile su na svojim posljednjim sjednicama da Podravkin sektor Nutraceutika  od 1. srpnja postaje dijelom Belupove  organizacijske sheme. Služba Nutraceutike, čiji su projektni zadaci razvoj novih grupa proizvoda, kako u farmaceutskom tako i u prehrambenom dijelu,  djelovat će u sklopu sektora Razvoja poslovanja i registracija, a direktorica službe bit će, kao i dosad, Lenkica Penava. U službi će raditi i Marijana Ceilinger, Jelena Miličević i Marina Petrović.
Podsjetimo, Nutraceutika je osnovana prije dvije godine radi snažnijeg korištenja sinergijskih efekata iz dvaju baznih segmenata, hrane i lijekova. Stručnjaci Nutraceutike na tržište su u proteklom razdoblju lansirali Nutrixu, visokokaloričnu, visokoproteinsku tekuću hranu s dodanim vlaknima za potpunu, uravnoteženu prehranu. Radi se o  hrani za posebne medicinske potrebe, namijenjenoj za dijetalnu prehranu bolesnika s malnutricijom ili rizikom njezine pojave. Može se koristiti kao jedini izvor prehrane ili kao nadopuna prehrani, a daje se samo uz liječnički nadzor, po preporuci liječnika specijaliste.
 

Kontakti

Josipa Vargovića 4/3
48000 Koprivnica
Tel: (048) 659 011
Fax: (048) 624 992
E-mail: belupo@belupo.hr  


Tel.: (01) 24 81 201
E-mail: public.relations@belupo.hrSnježana Foschio-Bartol,
Direktorica
odnosa s javnošću


Andreja Pavičić,

Pomoćnica direktorice za odnose s javnošću