Prijava za zdravstvene djelatnike

Unesite vaše korisničke podatke da bi vidjeli dokument. Ukoliko nemate korisničko ime i lozinku, molimo obratite se na public.relations@belupo.hr.

   


Prijavi me

Belupu dodijeljena plaketa „Zlatna kuna“

14.09.2012

Belupu je danas dodijeljena plaketa „Zlatna kuna“, priznanje za najuspješnije veliko trgovačko društvo Koprivničko-križevačke županije, u HGK, Županijskoj gospodarskoj komori u Koprivnici.
Plaketu je Stanislavu Biondiću, članu Uprave Belupa uručio Dražen Pros, zamjenik ministra poduzetništva i obrta u Vladi RH.

Poslovnu 2011. godinu kompanija je finalizirala s ostvarenom prodajom u iznosu od  796,3  milijuna kuna, a neto dobit od 89,4 milijuna kuna, što je 72 posto više u odnosu na godinu ranije.
Član Uprave Stanislav Biondić istaknuo je da su dobitnici svi koji  svoje kreativne potencijale koriste u stvaranju novih vrijednosti usmjerenih otvaranju novih radnih mjesta, poboljšanju likvidnosti, povećanju izvoza,poslovnom optimizmu.

Među ostalim dobitnicima je  Širjan d.o.o., najuspješniji u kategoriji malih trgovačkih društava, dok je Mirko Habijanec iz križevačkog Radnika dobitnik „Zlatne kune“ za osobni doprinos gospodarstvu i poduzetništvu. Dobitnicima je čestitao i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije zadužen za gospodarstvo Darko Sobota koji je ujedno i pohvalio ovakvu tradiciju nagrađivanja. 

 

Kontakti

Josipa Vargovića 4/3
48000 Koprivnica
Tel: (048) 659 011
Fax: (048) 624 992
E-mail: belupo@belupo.hr  


Tel.: (01) 24 81 201
E-mail: public.relations@belupo.hrSnježana Foschio-Bartol,
Direktorica
odnosa s javnošću


Andreja Pavičić,

Pomoćnica direktorice za odnose s javnošću