Prijava za zdravstvene djelatnike

Unesite vaše korisničke podatke da bi vidjeli dokument. Ukoliko nemate korisničko ime i lozinku, molimo obratite se na public.relations@belupo.hr.

   


Prijavi me

Hrvati vjeruju Neofenu

Istraživanje Trusted Brands

U kategoriji sredstava za ublažavanje bolova Belupov bezreceptni lijek Neofen čitatelji Reader's Digesta proglasili su pobjedničkim brandom. Riječ je o europskom istraživanju Trusted Brands, koje je časopis Reader's Digest u suradnji s britanskom agencijom Wyman Dillon, u rujnu i listopadu 2011. proveo u 15 europskih zemalja, pa tako i u Hrvatskoj. U istraživanju je sudjelovalo 27.469 ispitanika. Belupov je Neofen, u kategoriji sredstva za ublažavanje bolova, treći put za redom dobitnik ove prestižne nagrade.

 

Neofen  pripada skupini nesteroidnih protuupalnih lijekova i antireumatika koji ublažavaju bolove, snižavaju povišenu tjelesnu temperaturu i djeluju protuupalno. Primjenjuje se za kratkotrajno ublažavanje blagih do srednje jakih bolova različitog porijekla: glavobolje, uključujući i migrenu, bolova u leđima, mišićima i/ili zglobovima, zubobolje, bolova koji potječu od živaca (neuralgija), menstrualnih bolova i bolova kod predmenstrualnog sindroma te bolova reumatskog porijekla. Neofen se primjenjuje i za ublažavanje tegoba uslijed obične prehlade i gripe te za snižavanje povišene tjelesne temperature.

 

Kontakti

Josipa Vargovića 4/3
48000 Koprivnica
Tel: (048) 659 011
Fax: (048) 624 992
E-mail: belupo@belupo.hr  


Tel.: (01) 24 81 201
E-mail: public.relations@belupo.hrSnježana Foschio-Bartol,
Direktorica
odnosa s javnošću


Andreja Pavičić,

Pomoćnica direktorice za odnose s javnošću