Prijava za zdravstvene djelatnike

Unesite vaše korisničke podatke da bi vidjeli dokument. Ukoliko nemate korisničko ime i lozinku, molimo obratite se na public.relations@belupo.hr.

   


Prijavi me

Zaposlenici

Jedna smo od najmodernijih i najefikasnijih kompanija koja svoj uspjeh temelji na visokim standardima kvalitete, a ti visoki standardi kvalitete ogledaju se i u našem načinu upravljanja ljudima – mi smo farmaceutska tvrtka koja brine za ljude. Prepoznajemo i cijenimo važnost ljudi, jer su naši zaposlenici nositelji svih aktivnosti i glavni faktor konkurentske prednosti na sve zahtjevnijem i sve većem tržištu na kojem poslujemo.

Mnogo ulažemo u poboljšanje uvjeta rada, uspostavljanje sustava motiviranja, promicanje kompanijskih vrijednosti,  razvoj kompetencija, razvoj i integraciju mladih osoba bez prethodnog radnog iskustva, sustav napredovanja i nagrađivanja, povećanje efikasnosti, kao i u niz drugih programa koji doprinose našoj izvrsnosti u upravljanju ljudskim potencijalima.

U Belupu njegujemo tradiciju sudjelovanja u istraživanjima stavova zaposlenih čiji je krajnji cilj povećanje učinkovitosti, produktivnosti, rasta i uspješnosti kompanije. Prvo takvo istraživanje provedeno je još 2002., a od 2007. redovito smo sudjelovali u Istraživanju o najboljim poslodavcima pod vodstvom tvrtke MojPosao. U takva istraživanja uključili smo se, uvjereni, da kao tvrtka imamo potencijal koji nas može svrstati među najbolje poslodavce. Na temelju mišljenja naših zaposlenika,među deset smo najboljih poslodavaca u Hrvatskoj. Najbolji rezultat postigli smo  2010. godine, kada smo zauzeli treće mjesto u kategoriji velikih poslodavaca.

Budući da je zadovoljstvo zaposlenih jedan od faktora koji direktno utječu na razinu motivacije zaposlenih, a samim time i na njihovu produktivnost, dobivanjem uvida u stavove zaposlenih preuzimamo i odgovornost za aktivno uključivanje u kreiranje uvjeta u kojima bi zadovoljstvo poslom bilo u porastu.

Znanje je snaga kojom se Belupo uspješno suočava sa svim izazovima poslovnog okruženja te ulaganje u znanje smatramo investicijom u razvoj poslovanja koja se višestruko vraća. Tim smo obrazovanih i predanih profesionalaca koji svojim entuzijazmom, željom za kvalitetom i izvrsnošću doprinosimo rastu Belupa sve ove godine.

Rad u Belupu podrazumijeva rad u poticajnom radnom okruženju za motivirane, sposobne i obrazovane pojedince.

 

Kontakti

UPRAVA KOPRIVNICA / ZAGREB
Opatička 5
48000 Koprivnica
Tel: (048) 659 000
Fax: (048) 624 271
E-mail: belupo@belupo.hr


PRAVNI I ZAJEDNIČKI POSLOVI
Danica 5
48000 Koprivnica
Tel.: (048) 652 545; 652 661
Fax.: (048) 647 004
E-mail: kadrovi@belupo.hr
 


irenaIrena Barišić
Direktor pravnih i zajedničkih poslova

 

tihanaTihana Hubicki
Rukovoditelj razvoja ljudskih potencijala