Prijava za zdravstvene djelatnike

Unesite vaše korisničke podatke da bi vidjeli dokument. Ukoliko nemate korisničko ime i lozinku, molimo obratite se na public.relations@belupo.hr.

   


Prijavi me

Karijera

Kvalitetno upravljanje ljudskim potencijalima u Belupu postižemo kroz partnerski odnos poslodavca i zaposlenih. Belupo kontinuirano nastoji najboljim kandidatima biti interesantan poslodavac.  Stoga nastojimo zadovoljiti visoke standarde kvalitete u području upravljanja ljudskim resursima. Višegodišnji smo dobitnik certifikata Poslodavac Partner, a koji predstavlja metodologiju mjerenja uspješnosti u upravljanju ljudima. Svakodnevno razvijamo postojeće procedure i prakse upravljanja ljudskim potencijalima, a na taj način potvrđujemo svoju konkurentsku prednost i ističemo se kvalitetom postavljenih procesa. Belupov cilj je zapošljavanje motiviranih, sposobnih i obrazovanih stručnjaka koji teže trajnom osobnom i profesionalnom razvoju.

Među visokoobrazovanim stručnjacima čiji udio u kvalifikacijskoj strukturi tvrtke raste, a trenutno je iznad 35%, najviše je doktora medicine, magistara znanosti, stručnjaka srodnih prirodno-znanstvenih struka te diplomiranih ekonomista. Pri zapošljavanju važno nam je osigurati učinkovitost i transparentnost te pouzdan i kvalitetan proces selekcije. Stoga svi potencijalni kandidati za upražnjeno radno mjesto prolaze standardizirani selekcijski postupak koji, ovisno o zahtjevima radnog mjesta, uključuje psihologijsko testiranje, intervju, ali i testiranje znanja.

Rad u Belupu podrazumijeva rad u poticajnom radnom okruženju za motivirane, sposobne i obrazovane pojedince. Naši zaposlenici imaju mogućnost i obvezu stalnog i kontinuiranog razvoja i obrazovanja, a ulaganje u obrazovanje zaposlenih smatramo preduvjetom našeg uspjeha na tržištu. Znanje je snaga kojom se Belupo uspješno suočava sa svim izazovima poslovnog okruženja te ulaganje u znanje smatramo investicijom u razvoj poslovanja koja se višestruko vraća. Takav pristup ogleda se i u rezultatima istraživanja iskorištenosti intelektualnog kapitala u hrvatskim kompanijama koji Belupo, već nekoliko godina zaredom, svrstavaju među tvrtke s visokom efikasnošću stvaranja dodatne vrijednosti.

Svjesni smo odgovornosti koju imamo za stvaranje zdrave i poticajne radne klime koja stimulira vrhunske rezultate te stoga ulažemo znatne napore u razvijanje kompanijske kulture koja potiče okrenutost rezultatima, timski rad i suradnju, uvažavanje i predanost radu.

Potičemo internu komunikaciju u kompaniji te provodimo ispitivanje stavova zaposlenika, a na temelju istih donosimo plan aktivnosti koji za cilj ima poboljšanje klime. Ujedno, redovito analiziramo i pratimo podatke o fluktuaciji kako bismo na vrijeme reagirali i poduzeli aktivnosti zadržavanja talentiranih zaposlenika. Prema mišljenju naših zaposlenika nalazimo se među atraktivnim poslodavcima u Hrvatskoj. Promičemo i nagrađujemo pozitivnu kulturu i živimo vrijednosti naše kompanije. Stvaramo povjerenje u odnosima, usmjereni smo na zadovoljstvo potrošača i klijenata, prepoznajemo prilike za kreativnost i inovativnost. Naši zaposlenici nastoje postići izvrsnost u radu, te strastveno djeluju prema ostvarenju ciljeva.

 

Kontakti

UPRAVA KOPRIVNICA / ZAGREB
Opatička 5
48000 Koprivnica
Tel: (048) 659 000
Fax: (048) 624 271
E-mail: belupo@belupo.hr


PRAVNI I ZAJEDNIČKI POSLOVI
Danica 5
48000 Koprivnica
Tel.: (048) 652 545; 652 661
Fax.: (048) 647 004
E-mail: kadrovi@belupo.hr
 


irenaIrena Barišić
Direktor pravnih i zajedničkih poslova

 

tihanaTihana Hubicki
Rukovoditelj razvoja ljudskih potencijala