Prijava za zdravstvene djelatnike

Unesite vaše korisničke podatke da bi vidjeli dokument. Ukoliko nemate korisničko ime i lozinku, molimo obratite se na public.relations@belupo.hr.

   


Prijavi me

Istraživanje i razvoj

U Belupu se razvijaju, usavršavaju i proizvode lijekovi na recept i bezreceptni proizvodi (lijekovi bez recepta, biljni i dijetetski proizvodi).

U novom radnom okružju Belupa u Koprivnici nalaze se  razvojni prostori izvedeni prema zahtjevima  DLP-a (dobra laboratorijska praksa), a uključuju prostore za aktivnosti razvoja  pakovnog materijala, analitike i testiranja stabilnosti te razvoja tehnologije izvedenog prema DPP-u (dobra proizvođačka praksa).  S obzirom na to da je Belupo generička tvornica lijekova, potreban joj je dobro opremljen prostor i visoko educirani djelatnici koji su kontinuirano uključeni  u različite tipove edukacije te u optimalnom roku mogu izraditi odgovarajući ljekoviti proizvod.

Iz vlastitih programa, proizvode se i pakiraju lijekovi po licenciji svjetski priznatih proizvođača.

Formulacija novog lijeka počinje u formulacijskim laboratorijima gdje se priređuju uzorci koji prolaze sva potrebna testiranja,  najprije u formulacijskim, a nakon toga u analitičkim laboratorijima.

Osim laboratorijskih prostora imamo i pilot-pogon za krute i polukrute farmaceutske oblike koji ima kapacitet 10% od industrijskog mjerila nove tvornice krutih lijekova u Koprivnici.

U pilot-pogonu se  optimizira proces i potvrđuje receptura proizvoda koji se zatim opremaju u primarnu ambalažu te  podvrgavaju analitičkom testiranju i testovima stabilnosti.

Da bi naši proizvodi našli siguran put do potrošača, Belupo je utemeljio visokostručan Razvojni  tim koji primjenjuje najmodernije metode koje se koriste i u svijetu. Velik dio poslova realizira se u kući, a u rješavanju složenijih problema koriste se usluge uglednih domaćih i stranih institucija.

 

Kontakti

Josipa Vargovića 4/3
48000 Koprivnica
Tel: (048) 659 011
Fax: (048) 624 992
E-mail: belupo@belupo.hr  


Tel.: (01) 24 81 201
E-mail: public.relations@belupo.hrSnježana Foschio-Bartol,
Direktorica
odnosa s javnošću


Andreja Pavičić,

Pomoćnica direktorice za odnose s javnošću